Om oss

Om oss introbild (2)
Om oss introbild

Om oss

Zip-Up Svenska AB blandar historia, nutid och framtid.

Hur gör vi det?

Genom att vi under drygt 40 år har hållit ägande och ledning av bolaget i en liten krets av personer med stor erfarenhet har vi lyckats skapa bolagets DNA, och lyckats överföra det till de som tillkommit under resan.

Vi lyssnar aktivt på marknaden, framförallt via våra resande säljare och servicetekniker. Allt vi gör skall underlätta för våra kunder.

Vår kunskap om hyrbranschen är unik, och vi försöker hela tiden att tillföra just det som marknaden kommer att behöva. Ungdomarna i bolaget skall känna att de äldre stöttar deras nya idéer som därmed kan genomföras under kloka och kostnadseffektiva former!

Vi har under flera år sålt delar av sortimentet via vår webshop, ständig utveckling har tagit oss dit vi är idag. Du som kund kan i lugn och ro titta på produkterna och tryggt beställa lämpliga varor via webshopen.

Vi har sedan flera år tillbaka alltid strävat efter att ha och behålla en sund ekonomi i bolaget, allt för att vi och våra kunder skall känna en stabilitet. Betalning sker vanligtvis via Svea ekonomis olika betallösningar. Är det så att ni önskar ett annat sätt att betala, kontakta oss! Vi kan även erbjuda Swish, faktura samt andra finansieringslösningar.

Varför ZipUp

Zip-Up Svenska AB skall vara en stark samarbetspartner till hyrbranschen i Sverige.

Våra duktiga medarbetare skall via sin kunskap och vilja att ge service, göra oss till det självklara valet då hyrbranschen investerar i Ställningar och Liftar. Vi skall sträva efter att behålla och vidareutbilda vår personal och på det viset utveckla och bibehålla vår kunskap inom företaget och kunna föra den vidare till våra kunder. Kunden skall känna sig trygg med att vi har kunskap och resurser att hjälpa till vid de tillfällen då maskiner inte fungerar som de ska. 

Detta är det bästa sättet att skapa mervärde för våra kunder och oss. Vi skall i alla situationer tänka och agera klimatsmart och med sunda ekonomiska värderingar. Alltid väga in servicekänslan som vi ger våra kunder, då det kommer att vara det som skiljer oss från andra leverantörer. Att alltid ge våra kunder god service är det som skiljer oss från andra leverantörer.

Kunskap

Vi kan ge er kunskap om såväl våra produkter som hur ni bäst tar hand om produkterna. Många av våra produkter är omfattade av säkerhetsutbildning samt regler. Självklart så hjälper vi er med de frågor som kan uppkomma.

Kvalité

Vi jobbar efter standarder som ISO 9001, 14001 och 45001 detta kommer dig som kund tillgodo på
flera sätt. Ordning reda och sunt förnuft i ett det är Zip-Up! Vi letar efter långsiktiga seriösa relationer och seriösa kunder.

Lager

Vi har lager i Stockholm och Göteborg för att kunna erbjuda snabba leveranser till ditt bygge! Att våra lager ligger centralt i Sveriges största regioner gör att vi kan vara snabbt på plats.
Här finns också vår eminenta personal.

Service

Vi älskar att hjälpa våra kunder med service! Stort som smått. Vi har reservdelar till alla ställningar som sålts genom åren. Reservdelar till de flesta liftar, även de vi inte har hittar du också hos oss. Vi erbjuder teknisk support på telefon men även på plats.

Historia introbild 3

Zip Up

En engagerad ägare

Under 25 år har Rickard Holmlund arbetat på Zip-Up, under många år som resande säljare. Där och då har många av de idéer som genomförts de senaste åren sitt ursprung. Genomförandet har dock alltid skett tillsammans med organisationen. Från en bra idé till en genomförd förändring är det inte långt i Zip-Up, så skall det förbli.

VD/Ägare

— Rickard Holmlund

Om oss Rickard Holmlund

Se vad våra kunder
säger om oss

Organisationer

Vi stöder Bris, SOS barnbyar och UNHCR med ekonomisk ersättning.
Detta har vi gjort i många år då deras arbete är mycket viktigt enligt oss!